Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.
Prosjektnummer
611041
FISK2006
-
Bedre kvalitet fra hav til fat
-
Evig eies kun et dårlig rykte
-
Har norsk sjømat sitt på det tørre?
-
Hvordan sikre og bygge omdømmet for norsk sjømat?
-
Innretting og effekt av forskningsmidlene: Hva sier FHF-evalueringen?
-
NOFIMA: Siste nytt om det blå-grønne konsernet
-
Norsk sjømat - omdømmearbeid i praksis
-
Nye slakteriforskrifter -velferd og kvalitet. Norsk havbruksnærings største utfordring i 2007
-
Om å tale sant: Etiske sider ved omdømmebygging og troverdighet
-
Omdømmet for norsk sjømat Vidar Ulriksen FKD
-
Re-design gir salgssuksess
-
Sjømat som opplevelse og kultur - Hvordan bygge renommè på tallerkenen
-
Skånsom redskaps- og fangstteknologi
-
Sporbarhet som konkurransefortrinn
-
Trygg og sunn sjømat - trusler og muligheter
-
Verdier, etikk og valg av mat
-
Økte krav til omdømme i markedet