Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

611031

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 611031
Status: Avsluttet
Startdato: 12.09.2007
Sluttdato: 10.10.2007

Konferansen Sjømat for alle

Informasjonsformidling generelt: Sjømatkonferansen arrangeres i år for 7. gang. Konferansen går over en dag og vil bli avholdt 9. oktober på Scandic Bergen City.
Sjømatkonferansen 2007 er en nasjonal fagkonferanse med fokus på helse, sunnhet og ernæring basert på kunnskap om helseeffekten ved sjømat. Sjømatkonferansen i Bergen har som mål å være et sted hvor bransjen samles og meninger brytes, og å samtidig være en arena for faglig påfyll og inspirasjon.

Målsetting og faglig retning for konferansen:
– Bidra til økt kunnskap om forbrukeratferd og om mattrender som inneholder tilbereding av enkel og sunn sjømat
– Inspirere til utvikling av markedstilpassede/forbrukerrettede produkter
– Styrke mattrygghet i verdikjeden og kommunisere de ulike egenskapene norsk sjømat har i konkurranse med matvarer og sjømat fra andre land
– Være en sentral møteplass for aktører i verdikjeden og for personer, bedrifter og institusjoner som selger og formidler kunnskap om sjømat
– Styrke samarbeidet mellom forskning, næring, forvaltning og undervisningsmiljøer

På konferansen vil det være utdeling av \

Kontakt person:
keyboard_arrow_up