Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

611021

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 611021
Status: Avsluttet
Startdato: 22.05.2005
Sluttdato: 31.12.2005

FISK2005

Informasjonsformidlig: Årets konferansen arrangeres i Tromsø fra 28.–29. november 2005 på Rica Ishavshotell
FISK2005 følger opp de tidligere vellykkede konferansene i Tromsø hvor forskning og utvikling av fiskeri- og havbruksnæringen blir satt i sentrum. Tema i år er mulighetene i næringen og hvordan man kan realisere disse gjennom hele verdikjeden – fra fangst til sluttprodukt. Årets FISK2005-foredrag har tittelen: ”En investor ser på mulighetene i fiskerinæringen” og blir holdt av Jens Ulltveit-Moe.

Årets program er omfattende og deles inn i fire deler:
Del 1. Fremtidens fiskerinæring
Del 2. Kobling teknologi og kunnskap – skaper dette merverdi?
Del 3. Fokus på verdiskapning i et regionalt perspektiv
Del 4. Har vi gode virkemiddelordninger?

I tillegg til det faglige programmet skal pris for Årets Navn 2005 og Formidlingsprisen deles ut og festmiddagen blir en ”arktisk ekspedisjon” med retter fra ishavets skattekammer.

FISK2005 arrangeres av: Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond, Norges Råfisklag, Norges Fiskarlag, Fiskeri- og Havbruksnæringens Landsforening, Eksportutvalget for fisk, Norges Sildesalgslag, Norges fiskerihøgskole, Fiskeriforskning og Barlindhaug Norfico AS.

Prosjektleder er May Britt Manin ved Maricom.

Les mer om FISK2005-konferansen i vedlagte brosjyre.

Kontakt person: May Britt Manin, Maricom
keyboard_arrow_up