Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

573013-3

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 573013-3
Status: Avsluttet
Startdato: 03.06.2005
Sluttdato: 31.12.2005

Anvendelse av pre-rigor laks som råstoff til salting og røyking: Forprosjekt

Foredling av laks: Forprosjekt for å undersøke om pre-rigor laksefilet kan brukes som råstoff til salting og røyking.
Prosjektet er todelt med et forprosjekt og et hovedprosjekt. Forprosjektet vil inkludere en litteraturgjennomgang og innledende forsøk.

Basert på resultatene fra disse innledende forsøkene, litteraturgjennomgangen og bedriftsbesøkene kan styringsgruppen vurdere prosjektets videre forløp med tanke på fokusområder og design av eksperimenter.

Forskningsinstitusjonene, Norconserv og Fiskeriforskning, har det faglige ansvaret for planlegging, gjennomføring og rapportering av FoU-aktiviteten i prosjektet.

Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) har det overordnede prosjektansvaret sammen med en styringsgruppe sammensatt av bedriftsrepresentantene i hovedprosjektet Lønnsom foredling av laks.

Prosjektet er et delprosjekt i Handlingsplanen for lønnsom foredling av laks 2005 og er finansiert av Innovasjon Norge og FHF.

Sluttrapportering for prosjektet vil skje i hovedprosjektet, 573013-4, direkte lenke nedenfor.

Kontakt person:
keyboard_arrow_up