Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

422024-1

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 422024-1
Status: Avsluttet
Startdato: 15.08.2007
Sluttdato: 31.12.2007

Kvalitetsvurdering rundfrysing av sei SEI07

Filetsektoren: Prosjekt for å undersøke kvaliteten av rundfrosset sei gjennom mikrobiologiske, farge-, tekstur- og sensoriske analyser.
Målsetting: Dokumentere at sei som er rundfrossset innen tolv timer etter fangst tilfredsstiller krav til trygg mat og er av slik kvalitet at den kan omsettes til konsum.

Prosjektbeskrivelse:
I dette prosjektet vil det bli gjennomført en sammenlikning av kvaliteten på råstoffet \

Kontakt person:
keyboard_arrow_up