Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

312024-2

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 312024-2
Status: Avsluttet
Startdato: 08.10.2007
Sluttdato: 08.10.2007

Workshop maneter LUR 2007

Su San Norway AS arbeider med et pilotprosjekt der man undersøker muligheter for kommersiell anvendelse av maneter fra Norge.
Det ble gjennomført en workshop for å presentere markeds- og næringsmuligheter for maneter for fiskerinæring og forvaltning i Trondheim i oktober 2007. Fagpresse, aviser og TV ble invitert til å delta i workshopen. Statssekretær Vidar Ulriksen åpnet workshopen og holdt et innlegg om Fiskeri- og Kystdepartementets politikk på utnyttelse av nye arter. Videre ble det presentert maneter som mat, markedsutsikter og industrielle muligheter. Det hele ble gjennomført på Peking House i Trondheim, og deltakerne fikk demonstrert hvordan man i Kina spiser maneter og annen "spesiell" sjømat. Det var også kongesnegler og sjøpølse på menyen.
keyboard_arrow_up