Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

263024

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 263024
Status: Avsluttet
Startdato: 15.09.2005
Sluttdato: 15.09.2006

FHFs stipend til doktorgrads- og post.doc-kandidater

Det ble i 2006 tildelt 13 stipender. Stipendordningen opphørte etter dette.
FHF ønsket å etablere en stipendordning som en tilleggsfinansiering til kandidater som arbeidet med problemstillinger knyttet opp til FHFs FoU-virksomhet.
Å motivere doktorgradskandidater, gjennom denne stipendordningen, til å velge problemstillinger knyttet til FHFs handlingsplaner og FoU-virksomhet i fiskeri- og havbruksnæringen.
Det var en forventning om at FHF ville få belyst problemstillinger knyttet til virksomhet i fiskeri- og havbruksnæringen og til konkrete områder i FHFs handlingsplaner.
Søker av stipendet måtte ha finansiert sitt doktorgradsarbeid via en høgskole/institusjon eller fra Norges forskningsråd, evt. andre.

Stipendets størrelse var på totalt på inntil 100.000 kroner og ble gitt som et som tilskudd. Utbetaling ble gitt i henhold til framdriften i arbeidet, en mindre del, minimum 15 % av beløpet, ble holdt tilbake til doktorgradsarbeidet var ferdig gjennomført og nødvendig dokumentasjon sendt inn.

Organisering
Stipendet ble forvaltet av FHF, og en stipendkomitè oppnevnt av FHF behandlet og fattet vedtak om søknader. Prosjektleder på vegne av FHF var May Britt Manin, Maricom.
keyboard_arrow_up