Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.
Prosjektnummer
262021
Bedre markedsadgang for norsk sjømat
-
1.1. The icelandic fisheries %C2%96 management, production and markets
-
1.10. Valutakursens innvirkning på konkurransesituasjonen til norsk fiskeeksport
-
1.2. Konkurrentanalyse av dansk fiskeindustri
-
1.3. Konkurranseprofil for norsk hvitfisknæring %C2%96 med hovedvekt på torsk
-
1.4. Icelandic banks 2005 %C2%96 Bank financing and ownership in the domestic and global fish industry
-
1.5. The Icelandic fresh fillet industry 2004 %C2%96 Production and markets
-
1.6. Konsekvenser og kostnader ved miljømerking for næringen og forvaltningen av norsk sei
-
1.7.1. Strukturrapport makronivå
-
1.7.2.1. Strukturrapport på fersk laks
-
1.7.2.2. Strukturrapport på fersk laksefilet
-
1.7.2.3. Strukturrapport på fersk torsk
-
1.7.2.4. Strukturrapport på fryst torskeblokk
-
1.7.3.1. Analyse på prisdannelsen (første del)
-
1.7.3.2. Analyse på prisdannelsen (annen del)
-
1.7.4. Analyse på fersk fisk
-
1.8. Konkurransesituasjonen i Norden %C2%96 vinner Island i torskenæringen?
-
1.9. Den færøyske fiskerinæringa %C2%96 forvaltning, produksjon og marked
-
2.1. Nasjonal utnyttelse av fiskeressursene ved et norsk EU-medlemskap
-
2.2. Traktaten av 2003 om utvidelsen av EU
-
2.3. Fremdeles ikke en fisk å gi? Norge, EU og ressursforvaltningen
-
2.4. Førstehåndsomsetning av fisk ved et norsk EU-medlemskap
-
2.5. Svalbard og et norsk EU-medlemskap
-
2.6. Konsekvenser for norsk sjøpattedyrpolitikk ved et EU-medlemskap
-
2.7. Mulige distriktskvoter og forholdet til EØS/EU-regelverket
-
2.8. Handelsvilkår for norsk fisk ved EU-medlemskap, til og fra EU
-
3.1. Chile %C2%96 porten til Sør-Amerika
-
3.2. Free Trade Area of the Americas (FTAA)
-
3.3. Asia. Handelsvekst og integrasjon
-
3.4. Bilaterale handelsavtaler, regionalisering og WTO
-
Bedre markedsadgang for norsk sjømat - sammendrag