Til innholdet

Utlysning. Helseeffekter av marint protein

FHF har definert marint protein som en strategisk satsing i 2016, nå foreligger en stor utlysning på helse-effekter av marint protein.

einar_stamnes

Marint protein vi være en viktig faktor når det gjelder å øke verdiskapingen i næringen, om det gjelder sjømaten, marint restråstoff eller for marin ingrediensindustri.
Det trengs betydelig FoU-innsats for å realisere potensialene, og det trengs vitenskapelig dokumentasjon på mulige effekter av marint protein.
Derfor har FHF definert det som en strategisk satsing i 2016, og nå er en utlysning på forskerprosjekter på mulige helseeffekter av marint protein lagt ut.

 

Utlysningen gjøres med bistand fra Norges Forskningsråd, dvs. utlysningen legges ut på Forskningsrådets sider, og søknadene vil bli vitenskapelig evaluert av et ekspertpanel innen Forskningsrådets rammer.
 

Utlysningen finner du her

keyboard_arrow_up