Til innholdet

Sjømatkonferansen 2007

Årets Sjømatkonferanse går av stabelen 9. oktober i Bergen. Konferansen retter fokus på den gunstige helseeffekten ved bruk av sjømat, produkttrender på verdensbasis og ikke minst fremtidens forbrukere: barn og unge.

Innovasjon og nytenking er et sentralt punkt på årets program. Du får blant annet høre hvordan trender danner grunnlaget for Domstein Enghav sin egen produktutvikling, samt hvilke trender NorgesGruppen ser innen sjømatnæringen. Barn og unge er et annet viktig tema under årets Sjømatkonferanse og flere foredrag omhandler nettopp denne gruppen av fremtidens forbrukere. Under konferansen blir det lagt opp til møte mellom ungdom og næringsledere. Spennvidden i resten av programmet er stor, med helse og ernæring som to innfallsvinkler.

Forskere fra Belgia og Nederland setter sjømat og helse inn i et globalt perspektiv gjennom sin forskningsformidling. I tillegg deles årets Sjømatpris ut under konferansen. Dette er en årlig hederspris til en person, firma eller organisasjon som i særlig grad har bidratt til økt utvikling av innovativ mat. I fjor satte Sjømatkonferansen rekord med over 200 deltakere fra hele sjømatnæringen.

Gjennom sitt fokus på mulighetene innenfor nytenking og produktutvikling innen sjømat treffer denne nasjonale fagkonferansen en bred målgruppe. FHF støtter Sjømatkonferansen 2007.

keyboard_arrow_up