Til innholdet

Rensefiskkonferansen og medikamentfri lakseluskontroll 2017

Veldig få problemstillinger er viktigere for havbruksnæringen enn arbeidet for å få kontroll med lakselus. I 2017 har FHF valgt å arrangere Rensefiskkonferansen sammen med en fagdag med gjennomgang av status for andre metoder for medikamentellfri lusekontroll.

3_d_mh

Fagdagen starter med eget program 7.februar. Videre vil en omfattende oppdatering og utveksling på rensefisk gå over to dager, fra  8 - 9.februar. Dette blir tre dager med størst mulig utbytte for det videre arbeidet mot bekjempelsen av lakselus.
Rensefiskkonferansen 2017
FoU er avgjørende for å kunne lykkes med rensefisk og FHF har rensefisk sentralt i strategien mot ikke medikamentell behandling av lus. Det skjer stor utvikling på mange felt, hos bedriftene, hos leverandørindustri og i forskningsmiljøene. Erfaringsutveksling er helt avgjørende for at forskningsinnsatsen skal gi konkrete resultater og nytte for bedrifter. FHF sin rensefiskkonferanse dro fulle hus i fjor, nå er programmet klart for rensefiskkonferansen februar 2017 og næring, myndigheter og forskning vil kunne samles til en verdifull oppdatering og erfaringsutveksling.
I år går konferansen over tre dager, men det er mulig å delta på en eller flere dager. Konferansen finner sted på Clarion Hotell & Congress i Trondheim 7.-9.februar 2017.

Vi har i år et omfattende program, som vil gi faglig påfyll fra FoU og den verdifulle erfaringsdelingen vil få stort fokus også i år, sier Eirik Sigstadstø, fagsjef i FHF. 

Påmelding og program finner du her:
Påmelding Rensefiskkonferansen 2017

 

 

keyboard_arrow_up