Reke- og skalldyrkonferansen 2018
Reke- og skalldyrkonferansen 2018
Årets konferanse har som mål å skape en møteplass for gode diskusjoner og presentasjoner rundt den norske næringens muligheter og utfordringer i den globale verdenen. Hva er markedsposisjonen i de viktigste markedene, hvordan er ressurssituasjonen til de ulike artene og hvilke markedsmuligheter finnes der ute?
Program:
Velkommen v/Renate Larsen, NSC
Ressurssituasjonen for reker, kongekrabber og snøkrabber, Havforskningsinstituttet v/Carsten Hvingel
Er markedet større enn tilførselen? Christian Nordahl, Stella Polaris
Levende lagring av skalldyr - fra fisker til marked
- Forskning på feltet v/Wenche Larssen, Møreforsk
- Fra fiskerens perspektiv v/teinefisker Jo Inge Hersjevik
- Fra selgers perspektiv v/Svein Ruud, Norway King Crab
Hvordan selektere ut fiske- og rekeyngel fra reketrålfangstene? Rita Naustvik Marak, FHF
Sortering av snøkrabber for effektiv ombordproduksjon. Leif Grimsmo, SINTEF
Trenger vi føringstilskudd i krabbeindustrien? Jan Erik Strøm, Norges Råfisklag
Snøkrabben - markedsmuligheter i nærmiljøet.Gøril Voldnes, Nofima
Muligheter innen uregulerte arter - hva er barrierene?
- Kongesnegler v/Christopher Mcallistor, Arctic Harvest
- Stillehavsøsters v/Trausti Sigurdsson, Icehouse AS
Bygge merkevare gjennom produkt- og tjenestedesign v/Aleksander Fjeldberg, HitraMat
Et dypdykk i det japanske og sør-koreanske skalldyrmarkedet v/NSC
Mer informasjon om arrangementet finnes på www.seafood.no
Dagpakke NOK 500
Dagpakke med middag NOK 900
Oppgi konferansekode BSJO050618 for rabatterte hotellrom på Scandic Hell, Værnes.